Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás célja, hogy honlapodat előkelőbb helyre juttassuk a keresőkben, mint a Google, Bing vagy Yahoo, ezzel segítve vásárlóidat, hogy könnyen megtalálják vállalkozásodat az interneten.

Keresőoptimalizálás

Mi az a keresőoptimalizálás, miért van rá szükség?

Növeld a honlapod látogatóinak számát a keresőkből (Google, Bing, Yahoo stb), csábítsd a weboldaladra a megfelelő látogatókat! A honlapod élete során két féle forrásból tehet szert látogatókra: fizetett és kiérdemelt. A keresőoptimalizálás során az organikus (nem fizetett) forgalom megszerzésére törekszünk a főbb keresőkben. Több 100 szempont alapján vizsgáljuk és alakítjuk át az oldaladat, hogy kedvezőbb helyezést érj el ezekben a keresőkben, ezáltal növelve a honlapodra érkező látogatók számát.

Nagyszerűen hangzik, vigyetek az első helyre! Mikor lesz kész?

A keresőoptimalizálás egy hosszú távú befektetés és nagy esély van rá, hogy nem egyedül pályázol az adott pozícióra. Az elkészült módosításokat követően, különösen új weboldal esetében több hónapot, vagy akár több mint fél évet is igénybe vehet, amíg előkelő pozícióba kerül a honlapod a keresőkben. Ebben az időszakban mindenképpen javasoljuk kiegészítő megoldások alkalmazását, mint például a Google Adwords vagy a Facebook hirdetések használatát.

Mire jó még a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás legfontosabb lépése a megfelelő mennyiségű és minőségű tartalom elkészítése a honlapodra, mely tartalmazza azokat a kulcsszavakat, melyekre szeretnéd a honlapodat optimalizálni. Amennyiben nem áll rendelkezésedre ilyen szöveg a folyamat során profi értékesítési szövegírók fogják elkészíteni ezt neked szem előtt tartva a keresőoptimalizálási szempontokat. A keresők törekszenek arra, hogy a legjobb minőségű és leghasznosabb oldalakat helyezzék előtérbe, ezért kiemelkedő fontosságú a keresőoptimalizálás során a megfelelő felhasználói élmény biztosítása és az oldal betöltődési idejének optimalizálása is. Általánosságban elmondható tehát, hogy a keresőoptimalizálás során olyan feladatokat végzünk el, melyek egyébként is hozzájárulnak a weboldal és az értékesítés sikeréhez.


Vedd fel velünk a kapcsolatot

Valami mást keresel?

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Az egyik leghatékonyabb módja, hogy új szintre léptesd a vállalkozásodat és új alapokra helyezd a marketinged.
Tudj meg többet...

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás célja, hogy honlapodat előkelőbb helyre juttassuk a keresőkben, mint a Google, Bing vagy Yahoo ezzel segítve vásárlóidat, hogy könnyen megtalálják vállalkozásodat az interneten.
Tudj meg többet...

Honlapelemzés

Honlapelemzés

Van már weboldalad, de nem hozza a várt eredményeket? Benézünk a motorháztető alá és segítünk a legtöbbet kihozni honlapodból!
Tudj meg többet...

Weboldal karbantartás

Weboldal karbantartás

Ha nem szeretnél vásárlókat veszíteni, a nem jól működő weboldalad miatt vagy korábbi webfejlesztőd elérhetetlenné vált, akkor a weboldal karbantartás szolgáltatásunkat neked ajánljuk!
Tudj meg többet...